Sunday, March 22, 2009

Romania vazuta de mine.

Buuun....vad ca este un subiect aprins pe alte bloguri si m-am decis sa-l atac si eu. Eu am darul de a scrie mult si nu stiu ce va iesi aici asa ca va rog sa aveti rabdarea sa-l cititi pana la capat deoarece stiu ca e plictisitor sa citesti un articol prea lung dar acest subiect imi da apa la moara.
Toata lumea se plange vad eu...ca in ce hal de tara am ajuns sa traim...ca toate merg proost ca tiganii au locuri speciale la scoli ca in unele judete se vorbeste bozgoreasca in proportie de 90% ca uite cati bani are ala si eu ma inchin cu 2 maini la bancnota de 100 de roni si etc....SUNT PERFECT DEACORD! Sunt belele si ma scot si pe mine din sarite daaar..............
1. Noi suntem de vina deoarece si pentru ca singurii cu drept de vot suntem noooi...si noi ii votam cu buna stiinta(acum o sa incepeti sa sariti in sus ca nu avem pe cine vota...ca toti sunt niste hoti si asa mai departe...perfect deacord si cu asta dar de ce nu ajunge unul "curat" si pus pe fapte mari acolo sus?!? pentru ca pe noi ne doaare in pula colectiv.
2. Dupa 45 de ani de comunism a venit celebra revolutie din 1989 in care au murit numai in Bucuresti 1000 de tineri (omorati de fapt de cine? omorati de oamenii lui Iliescu cel care vroia sa ia puterea si sa creeze haos in tara si sa ne scape de teroristi! In 20 de ani aproape de atunci eu nu am vazut nici un terorist! deeeci? nu au existat!)
3. In 1990 F.S.N.'ul care se jura pe mortii mamelor lor ca nu o sa candideze la alegerile prezidentiale din mai parca....ce au facut? au candidaaat...atunci dupa cum bine cred ca stiti lumea a blocat timp de vreo 3 luni Piata Universitatii in semn de prostest! TARA A ALES! Ion Iliescu presedinte! hop cu minerii in Bucuresti a 3-a oara, alte cateva sute de studenti morti si ingropati ca necunoscuti in afara Bucurestiului in gropi comune! 1992 schimbarea constitutiei! Alegeri libere iarasi....cine castiga? tooot Ion Iliescu...dupa toate mizeriile din 1990! deci romanii prin definitite sunt niste cretini idioti inculti indolenti si cum vreti voi sa-i numiti! 1996 alegeri prezidentiale castiga Emil Constantinescu! toata lumea fericita nevoie mare....nu a putut face nimic in sistemul corupt si in economia ingropata in cacat de Iliescu si al sau partid F.S.N.sau .P.D.S.R.transformat mai nou in .P.S.D....Constantinescu un bec prea slab in bezna in care noi traiam si eram fericiti ca este democartie! 2000 alegem in turul doi intre Corneliu Vadim Tudor si nemuritorul Ion Iliescu! Iarasi iese Iliescu pentru inca 4 ani si nu oricum pentru a 3-a oara cand constitutia prevedea maxim 2 mandate dar na beleaua ca el a stat 3 prin schimbari de constitutie si asa mai departe! concluzia : putem sa blestemam noi cat vrem si cat ne tine pe noi sistemul respirator si putem sa ne bagam pula pana ramanem fara erectie ca noooooooooi suntem de vina in alegeri si in decizii! deci tara asta nu are saraca nici o vina ca a fost condusa numai de idioti vezi Carol al II-lea regimul comuinist si toata perioada 1990-2004 (pe Basescu nu il bag INCA in aceeasi oala ca poate mai are ceva de spus...eu incep sa scuip doar dupa ce trag linie) Ce vina are saraca noastra tara ca nu mai este Romania mare cum era dupa primul razboi mondial? ce vina are saraca tara ca Antonescu a fost arestat si s-au intors armele impotriva Germaniei in al 2-lea razboi mondial (lucru oarecum bun pentru ca altfel Romania se transforma in front) ce vina are tara ca noi 45 de ani i-am asteptat pe americani in loc sa incercam sa facem ceva sa scapam de sub jugul si latul comunist??! are ea vreo vina?!? NU! NOI SUNTEM SINGURII VINOVATI PENTRU CE SE INTAMPLA! si cand zic noi nu ma refer la Carmen Queasy sau la MissT sau la Geanina sau la Criminalul ma refer la intreaga populatie a acestei tari! si vreau sa se schimbe fraza "in ce tara de cacat traim" in "ce oameni de cacat sunt in tara asta"

multumesc ca ati avut rabdarea sa cititi tot!

Radu Mihai

9 comments:

Anonymous said...

ba ce oameni de cacat sunt in tara asta! nota! ma repet, cand am zis Romania, nu m-am referit la pamant, ape si caini, m-am referit la stat, la oameni care ne conduc(oameni pe care noi ii alegem)
p.s nu am votat niciodata pana acum;)

Jeannine said...

eu zic sa pornim o noua revolutie

Anonymous said...

eu zic sa ne facem o laba, iar voi, fetele, sa va bagati cateva degete in pizda.
... asa, ..., gen la misto

Anonymous said...

.. pentru tara si popor ;)

Jeannine said...

credeam ca asta a fost facuta deja,..de prea multe ori.

damian said...

.. Maretia necesita sacrificiu.. si perseverenta.. deci mai hai!

Anonymous said...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

Anonymous said...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.

Anonymous said...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!